Single party essen 2015

dating voor hoger opgeleiden ervaringen

forster co-ax single stage press reviews class="post-heading" readability="31">
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Bij PARSHIP kun je terecht voor een date met hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op singles met niveau. Zoek jij dus een leuke date met iemand met een HBO of WO achtergrond? Dan zit je bij deze datingsite goed. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Het daten kan dus wel wat langer duren, maar goed je gaat dan ook voor goud. Dat is het wachten waard. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP behoort tot de thomas mann and olivia cooke dating grootste, bekendste en meest betrouwbare datingsites van Nederland. PARSHIP is onder andere bekent van haar reclames op televisie en radio. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de datingsite beschikt over een aantal keurmerken die de betrouwbaarheid vergroten. Parship beschikt over het  en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP.

Het Keurmerk veilig daten houdt onder andere in dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd. Zo weet je dus dat je ten alle tijden met een echt persoon aan het chatten of daten bent. Een fijne garantie dus, aangezien online daten af en toe wat onzekerheid met zich mee brengt. Daarnaast zorgt het Thuiswinkel waarborg er voor dat er veilig met jouw persoonlijke informatie wordt omgegaan. Erg belangrijk aangezien je veel privacy gevoelige informatie deelt via de datingsite.

De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. Het is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisign certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. Ze komen dus niet zomaar op straat te liggen en kunnen niet worden onderschept.

Veiligheid op PARSHIP

Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt. Mede hierom is de datingwebsite de nummer 1 in serieuze relaties.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, helpt de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Want online daten kan al moeilijk genoeg zijn. Zo krijg je een zetje in de rug en geeft de datingsites een aantal tips. Het is namelijk wel makkelijk om te weten hoe alle functionaliteiten werken.  De tips zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer forster co-ax single stage press youtube de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Inschrijven bij PARSHIP is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Om een account forster co-ax single stage press short handle aan te maken moet je een hoop gegevens invullen. Je begint met het invullen van je geslacht en geaardheid en een email adres en wachtwoord. Als je dit hebt gedaan kun je verder met het invullen van je profiel. Hierbij krijg je een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijkheidstest voorgeschoteld waar PARSHIP om bekend staat. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past.

Persoonlijkheidstest

Het lijkt vanzelfsprekend om de vragen zo goed en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Want jij kijkt op basis van de uitslag van de persoonlijkheidstest een persoonlijkheidsprofiel. Met dit profiel word jij gekoppeld aan andere leden van de Datingsite. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen. Met een gratis account kun je echter niet alles gebruiken, en kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen. Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp.. Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze  en  pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Hoger opgeleiden datingsites top websites: Wat is de beste datingsite voor Hoog opgeleiden?


Daten voor hoog opgeleiden

Een sterk opkomende groep is het segment datingsite voor hoger opgeleiden. Hoger opgeleiden zoeken vaak een partner die ook hoog is opgeleid. Daarom zijn er tegenwoordig ook datingsites speciaal gericht op hoger opgeleiden. Op radio en televisie heb je vast wel gemerkt dat dit soort dating sites enorm aan het groeien zijn. Een bekend voorbeeld van een datingsite voor hoger opgeleiden is E-matching. “Online dating voor hoger opgeleiden”.

datingsites-hoger-opgeleiden

Deze datingsites gericht op hoger opgeleiden zijn natuurlijk wel kleinschaliger dan de bekende algemene datingsites. De grotere thomas mann and olivia cooke dating datingsites zoals Lexa bieden ook de optie om te specificeren tot hoger opgeleiden. Kortom aan jou de keus.

Wat wordt er bedoelt met dating voor hoger opgeleiden?

Met dating voor hoger opgeleiden worden mensen bedoelt die een universitaire of een HBO studie hebben gevolgd. Het voordeel van daten met mensen met hetzelfde opleidingsniveau is dat je meer raakvlakken hebt, en dus het contact makkelijker op gang kan komen.

Dating hoger opgeleiden

Veel hoog opgeleiden zoeken een partner die ook gestudeerd heeft en dus hetzelfde opleidingsniveau heeft. Datingsites zoals Parship en EliteDating geven jouw de mogelijkheid om te zoeken naar hoog opgeleiden en hiermee contact te krijgen en wellicht later een date.

Meer datingsites voor hoger opgeleiden

Misschien schrijf je je toch liever in op een meer algemenere datingsite dan specifiek gericht op alleen hoger opgeleiden. Deze datingsites bieden ook vaak de optie om op opleidingsniveau te zoeken. Bekende algemene datingsites zijn en.

De populairste datingsites voor hoog opgeleiden

In Nederland hebben we 3 grote datingsites speciaal gericht op hoog opgeleiden. Dit zijn Parship, EliteDating en e-Matching. Deze 3 datingsites zijn allen bekend via verschillende media.

parship-algemeen-banner

Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan direct aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.


 

datingsites-hoger-opgeleiden-elitedating

EliteDating is één van de grootste datingsites van Europa en vindt zijn oorsprong uit Duitsland. EliteDating richt zich op singles die op zijn zijn naar een serieuze langdurige relatie. EliteDating gebruikt een wetenschappelijk systeem die kijkt naar verschillende persoonlijke eigenschappen. Door gebruik te maken van dit worden singles gekoppeld aan andere singles die wetenschappelijk het beste bij elkaar passen.


 

datingsites-hoger-opgeleiden-ematching

E-matching is een datingsite gericht op hoogopgeleiden. Met hoogopgeleiden worden mensen bedoelt die de universiteit hebben gedaan of op het HBO hebben gezeten. Via E-matching kun je in contact komen met andere hoogopgeleide singles voor een vriendschap, date of relatie.


 E-matching functies

Op de E-Matching kun je je gratis aanmelden als lid. Je hebt als gratis lid uiteraard minder gebruikersopties, maar het is zeker het proberen waard als je wilt kijken of deze datingsite iets voor jou is. Als je je hebt aangemeld zie je op de homepage meteen een handig overzicht. Je kunt je profiel bekijken, kijken naar nieuwe profielen van gebruikers, zien of je nieuwe berichten hebt of de laatste artikelen lezen op het gebied van liefde en daten.

Als gratis lid kun je gratis en vrijblijvend van de volgende functies gebruik maken:

 • gratis contact leggen met 3 leden
 • vrij zoeken of rechtstreeks zoeken op nickname naar een profiel
 • op basis van je zoekprofiel ontvang je nieuwe matches per e-mail
 • op elk moment je profiel, e-mail en instellingen wijzigen
 • ontvangen berichten lezen
 • bij ‘lijsten’ kun je alle contacten of interessante profielen handig organiseren
 • foto’s swipen van leden

Lijsten
Bij ‘lijsten’ kun je eenvoudig alle profielen en contacten organiseren. Heb je een profiel gevonden waar je stiekem toch wel vaak op kijkt, zet hem dan bij je favorieten. Profielen waar je daarentegen niet warm van loopt, kun je plaatsen onder het kopje ‘uitgesloten’. Tot slot zie je ook alle profielen die jij hebt bezocht en iedereen die op jouw profiel heeft gekeken.

Foto’s swipen
Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. Met deze leuke functie kun je daarom nieuwe leden leren kennen op basis van foto’s. Maakt iemand indruk op je met zijn of haar foto of is je interesse gewekt? Dan kun je eenvoudig doorklikken naar het profiel.


Inschrijfproces van E-Matching

Je hebt geen hele dagtaak aan het inschrijven bij E-matching. Het inschrijfproces is snel en gemakkelijk en je kunt altijd ervoor thomas mann and olivia cooke dating kiezen om vragen over te slaan.

Bij het aanmaken van een gratis account wordt eerst gevraagd naar je voorkeuren. Heb je een voorkeur voor leeftijd, regio, kinderwens heeft én of roken en drinken misschien een absolute no-go is? Dan kun je dit hier allemaal aangeven.

Dat E-matching alleen voor hoger opgeleiden is, wordt ook duidelijk in de vragenlijst. Er worden redelijk wat vragen gesteld over opleidingsniveau, je baan en wat voor inkomen je hebt. Uiteraard mag je ervoor kiezen om deze vragen over te slaan. Daarna is het tijd om aan te geven hoe je eruit ziet. Heb je blond of bruin haar, wat voor kleur ogen heb je en is jouw kledingstijl misschien klassiek, modern of een tikkeltje alternatief?

De volgende stap is om aan te geven hoe jij je vrije tijd invult. Welke hobby’s heb je? Bespeel je misschien een muziekinstrument en bij welke film rollen de tranen over je wangen? Allemaal puntjes waar E-matching rekening mee houdt om voor jou de perfecte match te vinden.

Voordat je profiel afgerond is, kun je in een open beschrijving de laatste informatie kwijt over wie je bent of naar wie je op zoek bent. Maak je profiel hierna compleet met het uploaden van een profielfoto en eventueel andere foto’s. Je profiel is nu afgerond en je bent klaar om de wereld van het online daten te ontdekken.


Doelgroep van deze datingsite

De slogan onder het logo van E-matching zegt niet voor niets ‘voor hoger opgeleiden’. E-matching heeft ervoor gekozen om te focussen op deze specifieke doelgroep. De datingsite is er daarom speciaal voor alle hoogopgeleide singles van minimaal 18 jaar die op zoek zijn naar een vaste relatie. Alleen hbo’ers of academici kunnen zich dan ook aanmelden op de datingsite. De datingsite wil hiermee de kans op het vinden van gelijkgestemden groter maken. E-matching zegt er daarnaast te zijn voor alle heterorelaties, maar ook voor gay en lesbische relaties. Elke dag melden ruim 100 nieuwe leden zich aan.

Val je onder deze doelgroep, dan kan het aanmelden bij E-matching zo z’n voordelen hebben. Door je aan te melden op een datingsite voor hoger opgeleiden hoef je minder selectief door profielen te scrollen en kan de datingsite je beter matchen aan potentiële partners.


E-matching Beveiliging

E-matching hecht veel waarde aan veiligheid op de datingsite en gaat voorzichtig om met het delen van informatie. Andere leden kunnen alleen jouw openbare profiel zien en je nickname. Privacygevoelige informatie, zoals je e-mailadres of woonplaats worden nooit getoond aan andere leden.

Op E-matching ben je daarnaast altijd zelf in controle over de status van je profiel. Je kunt op elk moment zelf je profiel verwijderen of inactief maken. Je profiel wordt dan niet meer weergegeven in de zoekresultaten, maar je staat nog wel 3 jaar in het systeem van E-matching. Zo kun je alsnog binnen 3 jaar je profiel weer opvragen.

Om te voorkomen dat er niet-actieve leden worden weergeven in de resultaten, stelt E-matching een inlog grens. Heb je 16 weken niet ingelogd dan gaan ze er vanuit dat je geen gebruik meer wilt maken van de site. Ze sturen je nog een herinnering per e-mail en wanneer hier geen reactie op komt wordt het profiel verwijderd.

Foto’s
Voordat je profielfoto of andere foto’s zichtbaar zijn, worden eerst de foto’s gecontroleerd. Het team van E-matching is hier overdag, ‘s avonds en in het weekend mee bezig. Je ziet aan de tekst ‘nog te keuren’ of je foto nog goedgekeurd moet worden. E-matching stelt enkele belangrijke voorwaarden aan de foto. Zo mogen er geen andere mensen in beeld zijn, het mag geen erotische foto zijn en zijn ze streng op collages of sterk bewerkte foto’s. E-matching kan ervoor zorgen dat de foto’s alsnog aan de eisen voldoen, door andere mensen onherkenbaar te maken of je foto bij te snijden.

 E-matching beschikt over het Thuiswinkel waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk wordt ondersteund door de Nederlandse Consumentenbond. De webshops moeten een lijst doorlopen van 35 criteria voordat ze in aanmerking komen voor dit keurmerk. Dit zijn criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Het geeft jou dus de zekerheid dat je in een veilige omgeving aankopen kunt doen.


Bekendheid van de datingsite

E-matching is een welbekende datingsite die al sinds 1998 forster co-ax single stage press short handle bestaat. De datingsite besteed veel aandacht aan marketing en reclame. E-matching is dan ook vaak te zien in reclamespotjes op tv, maar ook in reclame uitingen op sociale media.

Dit zorgt ervoor dat elke dag honderden nieuwe leden hun weg naar de datingsite weten te vinden. De reclame inspanningen van E-matching leveren daarnaast een grote naamsbekendheid op voor de datingsite.


Contact met E-matching klantenservice

De klantenservice van E-matching staat klaar voor al je vragen en problemen. De klantenservice heeft een goede bereikbaarheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om je klacht, vraag of opmerking achter te laten op het contactformulier op de website.

 

Adres:
e-Matching
Postbus 611
6500 AP Nijmegen
Nederland
KVK: 10145368

Telefoonnummer: 024-3789706
10.00 tot 16.00 uur (alleen werkdagen)
19.00 tot 21.00 uur (dagelijks)

E-mail: info@e-matching.nl


Datingtips, coaching en advies

Ben je nieuw in de wereld van het online daten of kun je wel wat extra hulp gebruiken? Op E-Matching wordt advies aangeboden en kun je veel lezen over datingtips. Zo kunnen dating adviseurs je onder het mom van een ‘second opinion’ begeleiden bij het aanmaken van een profiel en het zoeken naar matches. Wil je graag meer persoonlijke begeleiding, dan kun je contact opnemen met datingcoach Irma die je verder op weg helpt.

Op de website kun je onder het kopje ‘handig en leuk’ terecht voor datingtips. Zo kun je ervaringsverhalen lezen van andere leden en datingtips en fototips bekijken. Last but not least kun je ook een liefdescursus vinden op de website. Blader hier snel door naar het hoofdstuk waar je meer over wilt weten. Hoe formuleer je het eerste berichtje, wat vraag je, hoe romantisch moet je je opstellen; allemaal vragen waar jij antwoord op krijgt.


Kosten van E-Matching

Naast het gratis account, kun je kiezen voor een betaald lidmaatschap. Een lidmaatschap kan afgesloten worden voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 9 maanden. Naarmate je een langer lidmaatschap afsluit, geeft E-matching je meer korting.

De goedkoopste optie is om te kiezen voor het lidmaatschap van 19,95 die per maand doorlopend is. Betaalde lidmaatschappen hebben als voordeel dat je van alle functies onbeperkt gebruik kan maken. De betaling kun je in orde maken met iDEAL, een overschrijving of met je creditcard.


E-Matching opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij E-matching opzeggen, dan kun je de automatische incasso stopzetten. Dit kan op de site bij instellingen of per e-mail, waarbij je de resterende lidmaatschapsperiode behoudt. De nieuwe lidmaatschapsmaand gaat in op de dag dat de nieuwe incasso wordt gemaakt. Verwijder je je profiel, dan wordt automatisch ook je lidmaatschap opgezegd.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht dan kan dit tot 14 dagen na de betaling. Uiteraard moet er in deze periode geen gebruik zijn gemaakt van premium functies.


Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message